tiistai 9. marraskuuta 2010

Kirja-arvonta

Minä sain erehdyksessä pari arvostelukappaletta kahteen kertaan, ja lupasin antaa ylimääräiset muille kirjabloggaajille. Jotta kirjat tulisi jaettua jotenkin muuten kuin vain nopein syö hitaimmat -periaatteella, niin ajattelin suorittaa arvonnan. Osallistua siihen voi kommentoimalla tätä tekstiä, ja samalla kannattaa mainita jos ei kumpi tahansa kelpaa, vaan haluaa juuri toisen. Osallistumisoikeus on vain kirjabloggaajilla, joten nyt eivät anonyymit kommentit kelpaa. Aikaa on epämääräisesti siihen asti, kunnes kirjoitan seuraavan arvosteluni tänne.
Jaettavat kirjat ovat Petri Tammisen Muita hyviä ominaisuuksia ja Juha Itkosen Seitsemäntoista.Tulokset

Arvonta on suoritettu www.random.org/-sivulta löytyvän satunnaislukugeneraattorin toimiessa onnettarena. Tällä kertaa generaattori suosi Laurenia Tammisella ja Naakkua Itkosella. Voittajien toivotaan ilmoittavan osoitteensa.

15 kommenttia:

 1. Oi, osallistun! Petri Tammisen Muita hyviä ominaisuuksia kiinnostaisi enemmän, mutta ei ole niin justiinsa :--)

  VastaaPoista
 2. Minäkin osallistun ja minua taas kiinnostaa enemmän Juha Itkosen Seitsemäntoista. :)

  VastaaPoista
 3. Osallistun minäkin :) Tamminen kiinnostaa enemmän, koska Itkonen on omassa hyllyssäni ja Seitsemästätoista tein jo oman arvioni syyskuussa.

  VastaaPoista
 4. Ja mäkin osallistun! Ja Tamminen kiinnostaisi paljon enemmän, Tamminen on ainakin ollut suosikkejani, uutta Tammista en ole lukenut.

  VastaaPoista
 5. Oi, minäkin osallistun! Moemmat kiinnostaa ehdottomasti, mutta jos pitää valita niin Itkonen hieman enemmän:)

  VastaaPoista
 6. Osallistun ja en osaa valita kumpi kiinnostaisi enemmän, kumpaakaan en ole vielä edes lukenut. Onko pakko valita? Apuah!!

  VastaaPoista
 7. Ei ole pakko valita, se on vain niitä varten jotka ovat vaikkapa lukeneet jo toisen kirjoista. Jos kumpikin käy, niin onnetar hoitaa kyllä homman.

  VastaaPoista
 8. No mutta ilman muuta mukana ollaan! Ja Tamminen olisi minunkin toiveenani. Hauskaa, että pistät hyvän kiertämään!

  VastaaPoista
 9. Osallistun, mutta Itkonen löytyy jo eli se toinen, eikun eka ;D

  VastaaPoista
 10. Jori, Susalle blogista Järjellä ja tunteella se Oates;-)

  Minä en osallistu, sillä minua juuri nämä herrat eivät kiinnosta. Kova sana ovat Joel Haahtela ja Jussi Siiriilä, mutta minulla on juuri nyt kirjoja tarpeeksi. Kiitos!

  Liityin lukijaksesi ja seuraan kiinnostuneena, mitä kirjoja tekee suomalainen mies. Voin kertoa, että olin täysin myyty, kun miespulinen kustannuspäällikkö ylisti Siri Hustvedtin kirjaa Kaikki mitä rakastin...Try it!

  VastaaPoista
 11. En osallistu, mutta hihkun vielä täälläkin, että mielelläni ottaisin sen Oatesin ;)

  Susa
  http://jarjellajatunteellablogspot.com

  VastaaPoista
 12. Voi, Oatesia odotan innolla. Olen kirjoittanut jo Joulupukille (kirjoitan herran tietoisesti suurella kirjaimella - näin myös kirjeessäni, jotta muistaisi minut paremmin ;) .

  Löysin Oatesin viime keväänä ja sen jälkeen se on ollut menoa se. Uusin on vielä odotuksissaan. Voi, taisin myöhästyä tästä arvonnasta, mutta onneksi on tuo joulupukki. Kyllä se nyt on kumma, jos ei yhtä kirjaa paketista putkahda...

  VastaaPoista
 13. Minä myös! Luin hiljattain Tammisen kirjan, mutta pidin siitä niin paljon, että se olisi kiva omistaa vaikka itselläänkin! :) tosin Itkonenkin on lukulistalla, joten kumpi vaan!

  VastaaPoista
 14. Hienoa, kiitos arvonnasta! Laitoin sinulle sähköpostilla osoitteeni juuri äsken.

  VastaaPoista
 15. Vitsit! En oo eläissäni voittanut arvonnassa kuin kerran hammastikkuja, joten tämä oli mukava yllätys :)

  Laitoin sähköpostilla osoitteeni!

  VastaaPoista