Huom!

Piilomainonnasta 7.10.2011

Osa tässä blogissa arvostelluista kirjoista on saatu kustantajilta arvostelukappaleina. Niistä puolestaan osa on lähetetty minulle pyytämättä ja osan olen itse pyytänyt. Arvostelukappaleiden saaminen vaikuttaa arvosteluuni ainoastaan sillä tavalla, että ne kirjat, jotka olen itse pyytänyt, myös luen ja arvostelen. Arvostelun sisältö puolestaan riippuu yksinomaan siitä subjektiivisesta kokemuksesta, jonka kirjan lukeminen on minulle tuottanut.

Mikäli joku arvelee voivansa vaikuttaa arvostelujeni sisältöön lahjonnallisin keinoin, muodostui lahjonta sitten kirjoista, rahasta, kestityksestä tai mistä tahansa, niin kannustan auliisti häntä yrittämään. Se ei kuitenkaan tule onnistumaan, sillä raha tai muutkaan etuisuudet eivät ole se syy, miksi minä bloggaan. (Ei sillä että tästä rahaa saisinkaan.)

Arvostelukappaleiden lisäksi olen saanut kutsuja kustantamojen tilaisuuksiin, joissa on mm. ilmaista tarjoilua. Näistä tapauksista olen joka kerta kirjoittanut erikseen ja ne blogimerkinnät eroavat muutenkin vahvasti kirja-arvosteluista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti