perjantai 19. elokuuta 2011

Synttäriarvonta


Blogini saavuttaa tänään yhden vuoden iän. Päättäessäni aloittaa bloggaamisen kuvittelin kirjoittavani etupäässä ruoasta, mutta se osoittautui pahemman kerran virheelliseksi odotukseksi. Ruokaa on kyllä kiva laittaa ja jaksan innostuakin siitä kovasti, mutta syöminen houkuttelee kuitenkin huomattavasti enemmän kuin annosten kuvaaminen, ja ilman kuvia ruoista on aika turha kirjoittaa. Niinpä kirjat varastivat nopeasti koko shown, eikä sitä ole tarvinnut katua :)

Vuoden aikana on arvosteluja ehtinyt tulla 98, mikä on suunnilleen kaksi kertaa enemmän kuin aloittaessani kuvittelin. Silti missään vaiheessa ei ole tuntunut siltä, että olisin jotenkin kiirehtinyt lukemista; se on vain ollut kivaa ja uusia kirjoja haluaisi aina vain päästä valitsemaan ja aloittamaan.

Ehdottomasti hauskin ilmiö, joka bloggaamisen myötä on vastaan tullut, on se hieno yhteisöllisyys, joka täällä kirjablogistien joukossa vallitsee. Kustantamojen järjestämät tilaisuudet ovat olleet otollisia paikkoja nähdä muita ihan oikeassa maailmassa, mutta Suomenlinnan piknik oli kuitenkin ihan omaa luokkaansa. Kiitoksia kollegoille siitä, että olette olemassa!

Arvonta

Synttärien kunniaksi järjestän arvonnan. Palkintoina on kaksi 20 euron lahjakorttia Akateemiseen kirjakauppaan. Lohdutuspalkintoina on kaksi kappaletta Anna Tommolan tuoretta novellikokoelmaa Seitsemäs käsiala. Kirjat ovat aivan uusia ja avaamattomia.

Arvonta on kohdistettu vain rekisteröidyille lukijoilleni, joten jos et ole lisännyt itseäsi tuohon oikessa reunassa olevaan joukkoon, niin tässä olisi yksi syy lisää tehdä niin. Arvontaan osallistutaan tuttuun tapaan kommentoimalla tätä viestiä, mistä saa kaksi arpaa. Yhden lisäarvan saa linkittämällä arvontaan omassa blogissaan.

Osallistumisaika päättyy lauantaina 27.8. klo 18.00, minkä jälkeen suoritan arvonnan kolikkoa heittämällä. Miten se tapahtuu tasapuolisesti, selviää aikanaan. Edes kolikon puolueellisuudesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä arvontamenetelmä tulee eliminoimaan senkin :)Arvonta on päättynyt, suoritettu ja tulokset löytyvät täältä. Kiitoksia kaikille osallistujille!

59 kommenttia:

 1. Ihanaa, osallistun arvontaan ehdottomasti ja haluan kiittää siitä, että olet niin aktiivinen bloggaaja. Ei saisi nostaa tätä sukupuolikorttia esiin, mutta onneksi pidät blogiasi, niin kirjoille saadaan myös miesnäkökulma ja -ääni. :)

  Kolmella arvalla mukana!
  Jännityksellä odotan myös tuota kolikkomenetelmääsi. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen kolmella arvalla mukana.

  Blogissasi on mielenkiintoinen ote ja itse pidän erityisesti myös lähiseutukirjastomatkoistasi ja tavastasi nostaa myös vähän "erilaisia" kirjoja esiin, siis verrattuna moneen muuhun lukemaani blogiin. :)

  VastaaPoista
 3. Kolmella mukana!

  Ja mahtavat palkinnot <3
  Onnea yksi-vuotiaalle blogistille :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ensimmäisille kommentoijille!

  Piti vielä mainitsemani sellainen juttu, että olen seuraavat pari päivää poissa blogistanista, joten hiljaisuuteni johtuu siitä.

  VastaaPoista
 5. Onnea yksivuotiaalle! Olin viime syksynä tosi iloinen löytäessäni blogisi, sillä - kuten Linnea jo ihasteli - on sinun lukurepertoaarisi hieman erilaista kuin monilla muilla ja se jaksaa olla virkistävää. :)

  Olen mukana kolmella.

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :)

  Olenpa kyllä iloinen, että siirryit ruoasta kirjoihin! Arvioitasi on virkistävä lukea :)

  VastaaPoista
 7. Onnea yksivuotiaalle! Olen samaa mieltä kuin muutkin, blogisi on erinomainen, ja samaa mieltä kuin sinä, yhteisöllisyys on parasta bloggaamisessa. :)

  Kahdella arvalla mukana (en lupaa muistaa linkittää;)) Aloin heti miettiä, millainen tuo arvontasysteemi mahtaa olla, mutta eiköhän softainsinööri tiedä, miten arpoa puolueettomasti ja oikeudenmukaisesti!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut! Voisin ottaa kaksi arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 9. Onnea yksivuotiaalle ja kiitoksia persoonallisesta ja asiantuntevasta blogistasi, arvioitasi on aina ilo lukea!!

  Osallistun arvontaan kolmella ja olen kyllä erittäin kiinnostunut kuulemaan, miten kolikkoarvonta tapahtuu... ;)

  VastaaPoista
 10. Onnea taaperolle! :-)
  Olit yksi ensimmäisistä, joka tuli minun blogini lukijaksi, ja sitä kautta minä löysin sinun blogisi, joka oli taas minulle yksi ensimmäisitä seuraamistani :-). Olet siis kulkenut rinnallani lähes koko blogielämäni ajan! Pidän siitä, että tuot sellaisia kirjoja esille, joita ihan joka blogissa ei käsitellä. Blogi on itsesi näköinen ja sitä on mukava lukea.

  Olen mukana kolmella.

  VastaaPoista
 11. Onnea yksivuotiaalle, kiinnostavalle blogille! :)

  Kolmella mukana, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 12. Tuoreempi bloggaaja onnittelee konkaria ja kahdella mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa, tietysti - kahdella arvalla :-) Pöydällä odottaa Hilkka Ravilon kirja, jonka innostuin ottamaan kirjastosta arviosi perusteella...

  VastaaPoista
 14. Minäkin mukana ehdottomasti kolmella.

  Onnea yksivuotiaalle blogille ja kiitos mukavasta blogista:)

  VastaaPoista
 15. Onnea synttärisankarille! Blogisi oli ensimmäisiä joita aloin seurata ja pikkuhiljaa tuli innostus alkaa kirjoittamaan omaakin blogia. Kiitos siis inspiraatiosta!

  Mukana kahdella arvalla:)

  VastaaPoista
 16. En tiedä mikä siinä on, että jostain syystä olen aina syrjinyt novelleja. Nyt olisi hyvä syy aloittaa pääsemään tästä rajoittuneisuudesta eroon.
  Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 17. Onnea! :) Olen kolmella mukana.

  VastaaPoista
 18. Onnea yksivuotiaalle :)

  Olen kolmella arvalla mukana!

  Blogistasi on mukava usein lukea kirjoista, joihin ei monissa muissa kirjablogeissa edes törmää!

  VastaaPoista
 19. Onnea yksivuotiaalle blogille! Ahkerasti käyn blogiasi lukemassa, vaikka hyvin harvoin mitään kommentoinkaan. Kirjoitustyylisi on hyvä, jatka samaan malliin.

  Olen mukana kolmella.

  VastaaPoista
 20. Onnea 1-vuotiaalle ihanalle blogille! Blogiasi on aina ilo lukea. Olen samaa mieltä Hannan sukupuolikortin kanssa: on mukavaa, kun tästä akkavaltaisesta kirjablogimaailmasta löytyy myös miespuolinen kirjoittaja! :--)

  Olen mukana kolmella arvalla eli myös linkitän.

  VastaaPoista
 21. Onnittelut hienolle blogillesi! Minustakin ehkä epäreilusti on todella hienoa, että edes muutamat miehet ovat mukana kirjablogimaailmassa.

  Kolme arpaa, kiitos!

  VastaaPoista
 22. Paljon onnea blogillesi! Todella paljon arvioita oletkin ehtinyt vuodessa kirjoittaa.

  Kolmella arvalla mukana! :-)

  VastaaPoista
 23. Kolmella mukana, laitan linkin vielä tänään!

  En tiedä, miten arvontasysteemiäsi käytät. Mulle riittää, että osut minuun.

  Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 24. paljon onnea osallistun juhlaasi yhdellä arvalla jos en kahta saa.. heh,, minulla alkaa olla myös kohta vuosi täys.. sivuni ovat vain hyvin paljon sekalaista. ainut ehjyys on musiikkikansio.. siellä on vain musaa.. mutta kaksi muuta sivua on karannut alkuoeräisestä, pitöisiköhän palauttaa itsekuria. alunperin ajatellaan sivu oli tarkoitus pohtivalle dialogille, filosofiaa ja muuta syvällisempää.. pienet sanat oli tarkoitus runoille ja kirjoille ja hah, nyt ne ovat melkoinen kirjo eri asioita, kattavat lähes koko historian. pieniä sanoja sinulla on arvonta. kirja palkinnolla

  VastaaPoista
 25. Hep! Kahdella mukana!

  (Huomasin tosin että Lukija-ikkunassa en näy "Sallana" vaan jonakin ihan muuna... olen silti lukijanasi!)

  Minusta varsinkin insinööritulkintasi ovat kivoja. Minäkin olen opiskellut tekniikkaa ja vaikka päädyin myynnin enkä tekniikan pariin töihin, on kaveripiirissä edelleen varsin paljon oikeita superinsinöörejä. Matemaattinen ja looginen ajattelu kunniaan!

  VastaaPoista
 26. Paljon onnea! Ja monet kiitokseet tähän mennessä jakamistasi kirjavinkeistä! Useita hyviä kirjoja on täältä löytynyt, ja on ollut mahtavaa lukea juttujasi kirjoista, joita molemmat olemme lukeneet.

  (Ai niin, kahdella mukana.)

  VastaaPoista
 27. Onnea 1-vuotiaalle, kiinnostavalle blogille! Paljon oletkin ehtinyt kirjoittaa. Jatka samalla linjalla.

  Ja osallistuisin kolmella.

  VastaaPoista
 28. mahtava arvonta! osallistun kolmella. onnea 1v blogille!

  VastaaPoista
 29. Onnea 1-vuodesta ja lisävuosia toivottelen!
  Kolmella arvalla lähden mukaan. Linkitän siis myös!

  VastaaPoista
 30. Paljon onnea yksivuotiaalle! :)
  Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi, sinulla on eri hieno blogi!

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla! (Vau miten hienot palkinnot!)

  VastaaPoista
 31. Onnea yksivuotiaalle! Ja minäkin olen mukana kolmella arvalla. :)

  VastaaPoista
 32. Onnea yksivuotialle blogille! On aina kiinnostava lukea arvioitasi kirjoista ja monta hyvää vinkkiä olen saanut luekiessa.

  Kolmella mukana arvonnassa ollaan.

  VastaaPoista
 33. Synttärionnittelut! :)
  Osallistun kolmella arvalla arvontaan.

  VastaaPoista
 34. Onnea etapista ja kolmella arvalla mukana synttäriarvonnassa :) Olenkin jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, mutten ole aiemmin onnistunut liittymään lukijaksi. Nyt vihdoin onneksi onnistui :)

  VastaaPoista
 35. Onnea 1-vuotiaalle!

  Mukana kolmella.

  VastaaPoista
 36. Onnittelut 1-vuotiaalle ja jatka samaan malliin!

  Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 37. Onnea täydestä vuodesta! Olen mukana arvonnassa kolmella lipukkeella.

  Kuten Hanna, olen tosi iloinen siitä, että kirjabloggaajista löytyy myös jokunen mies. :) Blogisi on muutenkin mukvava. Luemme aika erilaisia kirjoja, joten kommentoitua ei hirveästi tule, mutta erilaisuus on muuten ehdottomasti plussa ja rikkaus.

  VastaaPoista
 38. Onnea ja kiitoksia mielenkiintoisista jutuista! Miesnäkökulma tuo mukavaa vaihtelua ja sinun ruokajohdatus kyllä hekotuttaa kovasti. Miten se meni, että tie miehen sydämeen menee ruoan kautta, mutta mies itse voi samaa polkua löytää itsensä ihan jostain muualta.

  Menestystä jatkossakin!

  Niin ja mahtavat palkinnot, mukana kolmella, tietenkin!

  VastaaPoista
 39. Heipähei! Tähän arvontaan varmaan nyt osallistun sitten mutta sitä tulin vain sanomaan että sattumalta tämän blogin löysin ja innostuin parista kertomastasi kirjasta. Täytyykin heti huomenna käydä lainaamassa!
  Ja liityin lukijaksesi teitenkin, kiinnostava blogilöytö!

  VastaaPoista
 40. Kiitoksia kovasti ihan kaikille!

  aikatherinelle sellainen kommentti, että yhtä arpaa ei ole jaossa lainkaan, vaan jo kommentointi oikeuttaa kahteen.

  Tässä kohtaa olen merkinnyt ylös yhteensä 104 arpaa, mikä tarkoittaa, että suorittaessani arvonnan lupaamallani tavalla joudun heittämään kolikkoa vähintään 56 kertaa. Helpompiakin tapoja ehkä on olemassa, mutta tämä on hauskempaa :)

  VastaaPoista
 41. Onnea 1 vuotiaalle! :)
  Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 42. Onnea 1-vuotiaalle :) Minäkin olen iloinen että ruokablogista tulikin kirjablogi. Kiva kun luet vähän valta(blogi)virrasta poikkeavia kirjoja.

  Osallistun kahdella arvalla. Liityin juuri lukijaksi, olen näemmä jo 80. lukija.

  VastaaPoista
 43. Tottakai arvontaa pitää osallistua, niin monta kirjaa olen blogisi ansiosta ottanut luettavaksi. Viimeisin ihastus on ollut Hilkka Ravilo. Kiitos blogista :)

  VastaaPoista
 44. Kolmella arvalla mukana!

  Tämä kirjablogien maailma on toden totta niin antoisa ja mielenkiintoinen!!

  VastaaPoista
 45. Paljon onnea 1 vuotiaalle. Kolmella mukana!

  VastaaPoista
 46. moona: valitettavasti en voi myöntää sinulle arpoja ennen kuin näen sinut lukijalistallani. Pelkkää yhtä arpaahan tässä arvonnassa ei ollut jaossa lainkaan.

  VastaaPoista
 47. Synttärionnet ja mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 48. Onnea todella paljon!! =)

  kahdella mukana.

  VastaaPoista
 49. kahdella täälläkin mukana. Hurjasti onnea. Kiva tulla lukiaksi :)

  VastaaPoista
 50. Hyvä syy kirjautua lukijaksi :)

  Blogisurffaaja ilmottautuu arvontaan kahdella arvalla!

  Onnea vaan täältäkin suunnasta!

  VastaaPoista
 51. Onnea blogillesi! Ja kahdella arvalla ihanassa arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 52. Onnea synttärisankarille ja many happy returns, jolla tässä tahdon sanoa, että onneksi kirjoittanet vielä paljon lisää!

  Mukana arvonnassa kahdella, kolikko lentäköön!

  VastaaPoista
 53. Onnea kivalle blogillesi! ;)
  Kolmella olisin mukana.

  VastaaPoista
 54. Onnea omannäköiselle blogillesi, jossa arvontakin näköjään suoritetaan aivan omalla tavalla :)

  Osallistun kahdella.

  VastaaPoista
 55. Synttärionnea! Olen mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 56. Onnea 1-vuotiaalle! Upea palkinto, kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 57. Sofia: Valitettavasti jäit arvonnan ulkopuolelle, sillä osallistumisaikaa oli vain klo 18:00 saakka, jolloin aloitin arvonnan suorittamisen.

  VastaaPoista