perjantai 15. heinäkuuta 2011

Suomenlinnan piknik


Olen päässyt tapaamaan muita kirjabloggareita aiemmin vain kustantamojen järjestämissä tilaisuuksissa, mutta nyt kokoonnuimme Suomenlinnaan pelkästään kesäisen eväsretken merkeissä. Onneksi sääkin oli suosiollinen, sillä paikalla oli enemmän bloggareita (ja yksi lukijakin) kuin muistaakseni missään aiemmin.

Kirjallisuusteema oli esillä muutenkin kuin vain keskustelussa, sillä ihan ensiksi meille esiteltiin Suomenlinnan kirjastoa, joka onkin ehdottomasti sympaattisimmasta päästä kaikista kirjastoista joissa olen käynyt, ja niitähän on jonkin verran päässyt jo kertymään. Vaikka kirjasto onkin pieni, niin luettavaa olisi helppo löytää. Pienen sisäisen kamppailun jälkeen sain kuin sainkin maltettua mieleni ja poistuttua ovesta tyhjin käsin. Mainittakoon vielä, että kirjastossa on myös kirjojenvaihtopiste, eli omia vanhoja kirjojaan saa tuoda ja yhtä monta vaihtokirjaa saa kantaa ulos. Tavallisia poistokirjojahan on joka kirjastossa, mutta tämä on ihan kiva tapa kierrättää toiseenkin suuntaan.

En ole kokenut eväsretkeilijä, mutta käsittääkseni retkemme ruokapuoli oli ylitsepursuavan runsas. Tarjoilun puolesta olisi helposti voinut vetää toisenkin piknikin heti perään, ja olisipa siitä riittänyt sulattelutauonkin jälkeen :)

Kiitoksia kaikille osallistujille mukavasta seurasta!

6 kommenttia:

 1. Näitä teidän eväsretkeilijöiden hienoja postauksia lukiessa kyllä harmittaa, että en ehtinyt mukaan :).

  VastaaPoista
 2. Sääkin oli meille suosiollinen, kun vertaa tämän päivän ilmaan. Kirjastossa oli hyvin kotoisa tunnelma. Kiitos mukavasta seurasta!

  VastaaPoista
 3. Juuri mietin samaa kuin Sara herätessäni. Olipa onni auringossa ja nyt kotona sateessa kirjasaaliin kanssa - tänään en pysynyt lähikirjastossa minkäänmoisessa ruodussa ;).

  Hauska oli tavata!

  VastaaPoista
 4. Nauratti tuo eväsanalyysisi, mutta noin se oli. :) Vaikka en itse edes voinut maistaa kaikkea, olo oli varsin ravittu vielä aamullakin. No, kuten omaan blogiini kirjoitin, lukutoukatkin tarvitsevat muutakin kuin sielunravintoa. Kyllä siinä jutellessa tosin tuli sielullekin ruokaa. :)

  Kiitos seurasta ja ei muuta kuin uusia tapaamisia suunnittelemaan!

  VastaaPoista
 5. Mä en vieläkään tajua sitä, miten aika vierähti niin nopeasti. Ilmeisesti hyvä seura ja ruoka vain ovat sellaisia ajan nopeuttajia. :D

  VastaaPoista
 6. Täytyisi kyllä järjestää meille keskiseenkin Suomeenkin vastaavia kirjabloggaajien/kirjan ystävien piknikkejä!

  VastaaPoista